برای اینکه خرید اینترنتی لباس مردانه موفقی داشته باشیم به چه نکاتی باید توجه کنیم (بخش دوم)، با ما همراه باشید تا به بررسی ادامه نکات خرید اینترنتی لباس مردانه بپردازیم.
اندازهگیری دور ران
نکته بعدی که قبل از خرید شلوار جین مردانه باید به آن دقت کنید این است که پشت شلوار، بخشی که روی باسن قرار میگیرد نباید خیلی گشاد باشد. برای دانستن اندازه ران، متر را کمی پایینتر از استخوان لگن، دور ران بپیچید و اندازه بزنید. نتیجه هر چیزی که شد شلوار جین شما نباید از نیم سانتی متر تنگتر و از یک سانتی متر گشادتر باشد.
قدش را اندازه بگیرید
از ۱۰ سانتی متر زیر ناف تا حدود یک سانتی متر زیر قوزک پا قد شلواری است که باید انتخاب کنید. توجه داشته باشید شلوار جینی که کوتاه باشد از ارزش اجتماعی آقایان کم میکند و مدلی که بلند باشد و روی زمین کشیده شود هم شما را بدتیپ نشان میدهد.
اندازههای مورد نیاز برای خرید پیراهن مردان
اگر قصد خرید پیراهن مردانه یا بلوز مردانه دارید باید طول آستینها، دور گردن و طول قفسهی سینه را داشته باشید. قانونی که پیشتر گفتیم، یعنی ملاک قرار دادن عریضترین و وسیعترین بخش در اندازهگیریها اینجا هم صدق میکند. معمولا اندازهی سرشانهها را از پشت بدن، یعنی حدود کتفها شروع میکنند. طول آستین را هم از سر شانه در نظر میگیرند تا حدود یک سانتی متر پایینتر از مچ دست. این اندازهها موقع خرید لباس مردانه و به طور خاص پیراهن مردانه کمک بزرگی به شما خواهند کرد.
فروشگاهی معتبر انتخاب کنید
حالا که اندازههای خودتان را به دست آوردید وقت انتخاب فروشگاه میرسد. موقع انتخاب فروشگاه اینترنتی لباس به چند نکته توجه داشته باشید:
- از مطمئن بودن سیستم پشتیبانی و تعویض مطمئن شوید. برای مثال ممکن است از یک فروشگاه خرید اینترنتی شلوار جین کرده باشید. حتما مطمئن شوید که در صورت عدم تمایل شما بعد از دریافت کالا، فروشگاه حاضر است محصول را پس بگیرد.
- در خرید هر چیزی به خصوص خرید لباس مردانه، مهم است که بین عکسهای موجود روی سایت و کالا شباهت رنگ و دوخت به صورت ۱۰۰ درصد وجود داشته باشد. به همین دلیل حتما سراغ سایتی بروید که کیفیت عکسهای آن بالا باشد و به شما اجازهی بزرگنمایی (Zoom) روی عکس را بدهد. بزرگنمایی باید به حدی باشد که مشاهدهی بافت لباس امکانپذیر شود.
تفاوت سایزبندی کمپانیهای مختلف
ممکن است قصد خرید اینترنتی شلوار جین یا پیراهن مردانه داشته باشید. در این صورت شروع میکنید به زیر و رو کردن سایت مورد نظرتان تا محصول دلخواهتان را پیدا کنید. در نهایت به دو محصول که مورد پسندتان واقع شدهاند، میرسید اما وقتی جدول سایزبندی را نگاه میکنید متوجه میشوید هیچ شباهتی بین سایزها وجود ندارد، مثلا سایزبندی یکی از پیراهنها بر اساس عدد است اما دیگری با حروف S,M,L,XL مشخص شده است. حتی ممکن است بین سایز مدیوم یک برند با برند دیگر تفاوت وجود داشته باشد. به همین دلیل یادتان باشد حتما جزئیات مربوط به سایز را با اندازههای خودتان تطبیق دهید و گول حروف را نخورید.